Islamic and halal terminologies – Definitions and interpretations (First revision)
MS 2393:2023Status : 1st Revision
Format : PDF
This Malaysian Standard defines the terms used in Islamic and halal related standards particularly that are of Arabic origin and/or to clearly illustrate the Islamic principle behind it.
....Read more
Halal consumable goods - General requirements
MS 2738:2023Status : Original
Format : PDF
This Malaysian Standard specifies general requirements in the manufacturing and handling of halal consumable goods.
HALAL FOOD – PRODUCTION, PREPARATION, HANDLING AND STORAGE – GENERAL GUIDELINES (FIRST REVISION)
MS 1500:2004Status : Withdrawn
Format : PDF
This Malaysian Standard prescribes practical guidelines for the food industry on the preparation and handling of halal/ food (including nutrient supplements) and to serve as a basic requirement for fo ....Read more
NOT FOR SALE
"Please contact us if you are interested to purchase for reference."Halal profession – General requirements
MS 2691:2021Status : Original
Format : PDF
This Malaysian Standard provides general requirements for halal profession to meet the needs and expectations of halal industry.
It is intended for use by any individual who wish to pro
....Read more
Sistem pengurusan rantaian bekalan halal – Bahagian 3: Peruncitan – Keperluan umum (Semakan pertama) (Diterbitkan oleh Jabatan Standard Malaysia pada tahun 2021)
MS 2400-3:2019 (BM)Status : 1st Revision
Format : PDF
Standard Malaysia ini menetapkan keperluan sistem pengurusan sebagai jaminan integriti halal ke atas produk dan/atau barangan di peringkat peruncitan.
Sistem pengurusan rantaian bekalan halal– Bahagian 2: Penggudangan – Keperluan umum (Semakan pertama) (Diterbitkan oleh Jabatan Standard Malaysia pada tahun 2021)
MS 2400-2:2019 (BM)Status : 1st Revision
Format : PDF
Standard Malaysia ini menetapkan keperluan sistem pengurusan sebagai jaminan integriti halal ke atas produk, barangan dan/atau kargo di gudang.
Sistem pengurusan rantaian bekalan halal – Bahagian 1: Pengangkutan – Keperluan umum (Semakan pertama) (Diterbitkan oleh Jabatan Standard Malaysia pada tahun 2021)
MS 2400-1:2019 (BM)Status : 1st Revision
Format : PDF
Standard Malaysia ini menetapkan keperluan sistem pengurusan sebagai jaminan integriti halal ke atas produk, barangan dan/atau kargo yang dikendalikan melalui pelbagai mod pengangkutan.
Kosmetik halal – Keperluan umum (Semakan pertama) (Diterbitkan oleh Jabatan Standard Malaysia pada tahun 2021)
MS 2634:2019 (BM)Status : 1st Revision
Format : PDF
Standard Malaysia ini menetapkan keperluan umum dalam pengilangan dan pengendalian kosmetik halal.
Makanan halal – Keperluan umum (Semakan ketiga) (Diterbitkan oleh Jabatan Standard Malaysia pada tahun 2021)
MS 1500:2019 (BM) (CONFIRMED:2024)Status : 3rd Revision
Format : PDF
Standard Malaysia ini menetapkan keperluan umum dalam pembuatan dan pengendalian makanan halal (termasuk nutrien tambahan). Ia menyediakan keperluan asas bagi makanan halal secara umum.
Islamic and halal principles - Definitions and interpretations on terminology
MS 2393:2013Status : Original
Format : PDF
This Malaysian Standard defines the terms used in Islamic and halal related standards
particularly that are of Arabic origins and/or to clearly illustrate the Islamic principle behind it.
....Read more