• :  
BM ENG
  • Home
  • Service
  • International Standard
  • FAQ
  • Publish
  • Sign In
  •  Cart ()

MS Preview

MS 1500:2009 (BM)
MAKANAN HALAL - PENGELUARAN, PENYEDIAAN, PENGENDALIAN DAN PENYIMPANAN - GARIS PANDUAN UMUM (SEMAKAN KEDUA)
Standard Malaysia ini menyediakan bimbingan yang praktikal bagi industri makanan mengenai penyediaan dan pengendalian makanan halal (termasuk penambah nutrien). Ia bertujuan menyediakan peraturan asas bagi produk makanan serta perdagangan atau perniagaan makanan halal di Malaysia.  NOTA: Standard ini tidak mengandungi semua keperluan yang mungkin diperlukan untuk pensijilan. Pensijilan halal boleh diperolehi daripada pihak berkuasa bertauliah di Malaysia.
Published

PDF

25/03/2019
24
NSC 09 - Halal
67.020
30.00

 Add To Cart
©2020 All rights reserved
Department of Standards Malaysia (STANDARDS MALAYSIA). Best viewed on latest browser.